Interviu cu Danut Lupu dupa externare

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Dănuţ Lupu a fost externat cu 7 zile în urmă, după 3 săptămâni pe care a fost nevoit să le trăiască în spital. Diagnosticul a fost o dublă pneumonie acută cu insuficienţă respiratorie severă. Fostul internaţional a renunţat la ţigări şi a slăbit 15 kilograme. Lupu obişnuia să fumeze două pachete de ţigări pe zi.

„Am avut un edem pulmonar, o infecție foarte puternică la plămâni. La un moment dat, am mai respirat cu doar 8% din capacitatea plămânilor, nimic altceva. Lumea mai e și rea, mai e și bună, important e că am reușit și le mulțumesc în primul rând doctorilor că au avut grijă de mine și îi mulțumesc organismului că m-a ajutat în această cumpănă a vieții. Poate și colegii mei vor învăța că, odată cu trecerea anilor, nu mai suntem tineri. Am renunțat și la țigări și mă bucur că nu le duc lipsa. Zici că treci ușor peste plăcerile vieții. Cred că sunt foarte mulți jucători care fumează”, a spua Lupu, în cadrul emisiunii Digi Sport Matinal.

„Sunt sigur că Rapid va promova, dar problema e ce vor face din vară încolo, fiindcă sunt alte cheltuieli, alte pretenții. La cum l-am văzut pe domnul Moraru, mi-e greu să cred că va băga mâna în buzunar”, a comentat fostul mijlocaş şi situaţia Rapidului.