EXCLUSIV / Se întoarce Ovidiu Herea

Herea
Herea

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Ovidiu Herea şi-a reziliat contractul cu Skoda Xanthi şi în prezent se antrenează cu Baloteşti, acolo unde joacă fratele său, Claudiu. Conform informaţiilor 1923.ro însă, există şanse foarte mari ca Ovidiu Herea să revină la Rapid în această iarnă, după doi ani şi jumătate de „exil”. „Ovidiu este dorit de Rapid mult, este un jucător care ar ajuta foarte mult echipa! Dacă acceptă să vină va avea un contract pe doi ani şi jumătate, care va creşte din punct de vedere financiar la vară, în momentul promovării”, au declarat surse apropiate conduceii clubului pentru 1923.ro.

Ovidiu Herea a plecat de la Rapid în vara lui 2013, când a semnat cu FC Sion din Elveţia. A câştigat acolo o Cupă naţională, dar după două sezoane a plecat. În vara lui 2015 a semnat cu Skoda Xanthi, acolo unde antrenor este Răzvan Lucescu. Herea nu a jucat însă decât jumătate de sezon în Grecia, iar în urmă cu câteva zile şi-a reziliat contractul. Pentru a se menţine în formă el se pregăteşte cu Baloteşti, dar, cel mai probabil, el va reveni acasă. Adică la Rapid, echipa pentru care a marcat 46 de goluri în 186 de meciuri! Îi urăm ca până în vară să îşi rotunjească cifrele măcar la 200 partide şi 50 de reuşite!

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

1 COMENTARIU

  1. După părerea mea, ar fi cea mai bună veste și cea mai importantă achiziție din această iarnă. Cred că ar putea fi acel număr 10 care ne-a cam lipsit de ceva vreme (nu doar în tur). Dar nu mă pripesc cu speranțele, să nu-l văd mâine-poimâine ajuns de fapt pe la Voluntari sau Brașov…