EXCLUSIV / S-a accidentat Avrămia

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Adrian Avrămia s-a lovit în zona inghinală şi nu mai poate juca în următoarea perioadă, conform surselor 1923.ro. Astfel, în meciul pe care Rapid îl joacă pe 17 februarie în India, fundaşul central va fi înlocuit cu altcineva. Cum Dan Alexa foloseşte rezervele, cel mai probabil acesta va fi Miguel Luque, chiar dacă mijlocaşul spaniol nu a mai jucat vreodată pe această poziţie. Alternativă ar fi Miquel Robuste, lângă Răzvan Petre, dar este greu de crezut că jucătorul spaniol de 30 de ani va fi aruncat pe teren, din primul minut, în faţa unei echipe din ligile inferioare ale Indiei.

Accidentarea lui Avrămia vine în contextul în care Rapid a transferat încă un fundaş central, pe Puţanu, de la Viitorul, care ultima dată a jucat pentru FC Braşov, tot în liga a doua. Astfel, Rapid are în acest moment cinci fundaşi centrali în lot, dintre care doi, Fran Cruz şi Adrian Puţanu, se află la Bucureşti. Ceilalţi sunt Miquel Robuste, Adrian Avrămia şi Răzvan Petre, ultimul junior născut în 1997, format de clubul din Giuleşti.

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required