EXCLUSIV / Robuste vrea să îşi încheie cariera la Rapid

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

A fost căpitan al echipei naţionale Spaniei sub U19, alături de care a devenit campion european în 2004 şi pentru care a jucat şi la Cupa Mondială din 2005. Vorbim despre Miquel Robuste, care la 30 de ani a ajuns la Rapid, după zeci de meciuri în prima şi a doua ligă spaniolă, la echipe de prestigiu. Un adevărat profesionist şi un fotbalist care îşi iubeşte meseria mai presus decât orice. Om de bază în primul unsprezece al lui Dan Alexa, Robuste are planuri mari pentru viitor, planuri care îl leagă de Rapid.

Nu a jucat toată cariera decât în Spania, Rapid fiind prima sa experienţă în străinătate. În ciuda acestui fapt, fundaşul central, care a făcut cândva cuplu în defensivă cu Sergio Ramos, s-a îndrăgostit iremediabil de Rapid. Conform informaţiilor 1923.ro, Miquel Robuste se simte atât de bine la Rapid încât nu îşi doreşte pe termen scurt decât să joace cu Rapid în prima ligă. Va avea 31 de ani, dar acest lucru nu îl îngrijorează. Mai mult, se pare că fundaşul spaniol ar fi foarte mulţumit dacă ultimii ani din carieră şi i-ar consuma în tricoul Rapidului.

Miquel Robuste a avut toată cariera o conduită exemplară atât pe teren, cât şi în afara lui, motiv pentru care ne putem da seama că, dacă dorinţa sa va fi dusă la bun sfârşit, acesta mai poate juca fără probleme măcar trei sezoane pentru Rapid din vară. Nu avem de unde şti dacă acest lucru se va întâmpla. Cert este că Rapid rămâne, în continuare, o stare de spirit, care chiar şi atunci când se află în liga a doua impresionează. Indiferent dacă vorbim de români, brazilieni, cehi sau, mai nou, spanioli!

robuste captain