Comunicat al conducerii FC Rapid

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL 1923.RO

* indicates required
Referitor la grupul rămas in India: a fost alegerea antrenorului Dan Alexa sa vină mai devreme cu 14 jucatori esențiali pentru a fi odihniți in privința primului meci din campionat. Unul din multele motive ale rezilierii contractului domnului Ovidiu Burca a fost clar realizarea neprofesionistă si plină de amatorism a acestui cantonament. Ca drept dovadă, avem rămânerea mai departe, pană pe data de 23, a restului delegației, in India .

Am reușit să avem aceleași condiții in hotel în urma discuțiilor cu cei de acolo pană la plecarea totală a delegației noastre din India. FC Rapid a dat acest comunicat pentru că exista anumite canale mass-media care dezinformează si postează știri aberante si lipsite de realitate, fară a avea la bază informații oficiale. Încercam sa ne organizam profesionist, sa curățam clubul de oameni care ne trag in jos si sa ne atingem supremul obiectiv, promovarea in Liga I. Pe rapidiștii adevărați ii așteptam langa noi, sa strângem rândurile, pentru a duce FC Rapid acolo unde-i este locul.

Sursa: fcrapid.ro

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

1 COMENTARIU

  1. Asa m-am mai saturat de intransigenta asta de carton, care nu face decat sa ascunda incompetente neasumate, ci pasate pe umerii celor dati afara… I se reproseaza lui Ovidiu Burca „realizarea neprofesionista si plina de amatorism a acestui cantonament”. De parca Ovidiu Burca a venit cu o trupa de desant antitero, i-a sechestrat pe jucatori, i-a rapit si i-a dus cu forta in India, fara stirea celor din conducere. Pai nu stia onor conducerea inca din momentul in care s-a propus acest cantonament de faptul ca intoarcerea echipei avea sa se faca pe 23, cu doar 3-4 zile inainte de primul meci oficial? S-a scris si s-a vorbit despre plecarea in India inca din primele zile din ianuarie – nu era ATATA timp la dispozitie sa se refuze cantonamentul daca oficialii nu-l gaseau potrivit? Cine i-a obligat sa spuna „DA”? Pentru ca Ovidiu Burca nu putea duce singur jucatorii in India, nu el e patronul (as pune si-aici niste ghilimele, tot mai necesare, se vede treaba, in lumina unor astfel de manifestari). Mai era unul care acum mai multi ani punea ochii pe atacantul Despotovici, gasit pe net in cursul unor zile in care se plictisea, tinut in casa de-o raceala. Si dupa ce-l aducea cu tam-tam iar ala dadea doua goluri intr-un sezon, acelasi racit iesea in fata presei, tunand si fulgerand la adresa celor care l-au adus pe Despotovici si cum or sa plateasca ei… Acum ni se tot falfaie pe sub ochi afirmatia cum ca domnii Birlica si Moraru voiau in Antalya – da, doar ca acolo trebuiau platiti niste bani… Deh!, daca au ales gratuitatile, mai subtire cu strambatul din nas si cu pasatul vinei pe un om care, sa fim seriosi, n-a luat decizia de unul singur. „Încercam sa ne organizam profesionist, sa curățam clubul de oameni care ne trag in jos” – frumos, inaltator chiar. Dar in ce mod se face asta – dandu-i afara PE E-MAIL?! Superbe metode de construire a unui mediu curat si moral in club!…