Tristete la Chijana, Rapid in ceata

Fotografia este grăitoare. La Chiajna totul a fost în ceaţă. Un meci pe care l-am jucat pe terenul mare, în faţa Viitorului Domneşti şi pe care l-am pierdut… Nu mai contează scorul. Să scriem doar despre Rapidul nostru. Meciul trebuia să se joace la ora 13:00, dar greva titularilor a bulversat totul. La 11:30 totul era anulat, dar la 12 s-a hotărât să joace juniorii republicani, câţiva fotbalişti aflaţi în probe, dar au fost chemaţi de urgenţă şi mulţi de la grupa 1999.

Dintre fotbaliştii socotiţi la echipa mare, doar portarul Iulian Manea a făcut parte din lot şi, implicit, din primul unsprezece. În rest, dintre cei mai cunoscuţi juniori să spunem că în primul unsprezece a mai apărut căpitanul republicanilor Răzvan Petre, dar şi Andrei Pleşa şi Andrei Rontea. Fundaş stânga a fost Nicuşor Fota, junior adus împrumut de la Chiajna, în timp ce în repriza secundă a evoluat şi Daniel Novac, golgheterul juniorilor A.

Faza unicului gol a fost creată de Andrei Rontea, mijlocaşul nostru central, care i-a pasat excelent lui Andreas Răducanu, fotbalist provenit de la juniorii născuţi în 1999. Dintre fotbaliştii aflaţi în probe care au apărut în primul unsprezece, cele mai importante nume sunt ale fundaşului central Dumitrache, venit de la Piteşti şi a mijlocaşului Burlacu, de la Gloria Buzău.

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

Cauti ceva anume si nu gasesti la noi? Nimic mai simplu: cauta pe Google!