Rapidistii au participat la „O sansa calda”

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Rapid Bucuresti şi-a continuat seria acţiunilor umanitare şi s-a alăturat campaniei O şansă caldă, iniţiată de Asociaţia Şansa Ta. Asociaţia ŞANSA TA este o organizaţie non-profit, care promovează dreptul la o viaţă mai bună pentru copiii şi tinerii care urmează să părăsească sau au părăsit centrele de plasament, prevenind instituţionalizarea acestora, precum şi spirijinirea familiilor sărace cu mulţi copii din Romania şi a persoanelor fără adapost.

sansa-calda

Proiectul “O şansa caldă” are ca scop sensibilizarea persoanelor fizice şi juridice, în vederea susţinerii din punct de vedere material a persoanelor defavorizate. Începand din anul 2012, peste 2000 de persoane fără adăpost (copii, tineri, familii cu copii şi persoane în vărsta) au beneficiat de alimente, îmbrăcăminte şi de o vorbă bună din partea voluntarilor.

sansa-calda2

Acţiunea s-a desfăşurat în zona Garii de Nord, unde copiii străzii şi oamenii fără adăpost au primit hrană caldă. Din partea clubului Rapid au participat Virgil Drăghia, Mădălin Martin, Nicolae Vasile, Cristian Raiciu şi Ovidiu Burcă. Evenimentul a fost susţinut de Crama Domnească.

Sursa: pagina de facebook Fotbal Club Rapid Bucuresti

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required