Nicolae Vasile este dorit de Voluntari

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Conform total-media-news.ro, Nicolae Vasile este dorit de FC Voluntari. Interesul este real, dar noi sperăm să nu se concretizeze şi credem că nu se va întâmpla asta. Căpitanul Rapidului a mai fost dorit de Ionel Ganea, aşa cum 1923.ro v-a informat în trecut, şi la Dunărea Călăraşi, dar acesta refuzat atunci orice ofertă. Să ne gândim doar la faptul că atunci când Ganea era antrenor în Giuleşti, Niky prindea foarte rar echipa, aşa că… De ce ar risca? În plus, Vasile este prea ataşat de club şi de banderolă ca să plece la alt club din România.

Dorit acum doi ani şi jumătate de Lazio şi de Dinamo acum două sezoane, Vasile nu a părăsit Rapidul. A bifat o promovare, acum o aşteaptă pe a doua. E ceva la 20 de ani! A refuzat atâtea echipe din România, inclusiv CS U Craiova, cel mai recent. Ca să meargă acum la Voluntari? Ne vine să râdem! Însă cine ştie… Şi clubul are ceva de spus în cazul ăsta, iar o sumă de bani poate schimba oricând datele problemei. Totuşi, dacă nu s-au acceptat 300.000 de euro de la Lazio în 2013, mi-e tare greu să cred că va putea pune echipa din ilfov pe masa Rapidului o sumă convingătoare.

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

1 COMENTARIU

  1. E, da! Asta ar mai lipsi, ar fi chiar o mare cireasa otravita pe un ditamai tort de incompetenta si diletantism. Iar Ionel Ganea continua sa oscileze intre impertinenta si nesimtire. Impanata, pe alocuri, si cu aroganta. I se pare c-a dat de prosti (cineva ar trebui sa-i spuna insa ca intre acestia si saraci e, totusi, o diferenta). Ma mir ca nu oferteaza vreo trei sferturi din lotul Rapidului, propunand sa plateasca un total de vreo 60-70.000 de euro, in cateva transe pana de ziua lui… Si mai e secondat si de mizeria aia cu palarie zisa Dragomir care sunt convins ca, la cat il duce capul, isi doreste sa vada Rapidul facut praf, neuitand nici o clipa cat de contestat si injurat a fost atata amar de vreme in Giulesti (indivizii de teapa si mai ales nivelul lui intelectual isi vor dori intotdeauna razbunare, pe care o privesc ca pe o mare realizare in viata). De ce, la o adica, nu „importa” neegalatul antrenor Ganea jucatori de la nemaipomenita echipa Dunarea Calarasi, aia stelara, care facea scoruri fluviu in tur si uimea lumea fotbalistica jucand intr-un stil asa de ofensiv? Pai la cum brazdau terenurile adverse flacaii din Calarasi, numai 2-3 implantati la intergalactica Voluntari si-ar duce-o nu doar in afara zonei periculoase, ci pana-n play-off direct. Ca daca echipa e „liderul seriei 1”, inseamna ca acolo-s adevaratele valori, nu la cei de pe locul 2. Sau… poate nu?…