Cine sunt jucatorii aflati în probe

Rapid testează în această perioadă mai mulţi fotbalişti, majoritatea români. Există şi un spaniol de origine senegaleză, Emmanuel Mendy despre care deja am scris. În acest articol vom face o scurtă prezentare a celorlalţi care se află în acest moment în lotul pe care Dan Alexa îl testează la Chiajna. Sau, cel puţin, a unei bune părţi dintre ei, pentru că lucrurile oscilează de la o zi la alta.

Alex Potecea este atacant, are 24 de ani (n. 6 mai 1991), iar în trecut a jucat la Dinamo, Buftea sau Metaloglobus. Interesant este că Alex Potecea a mai fost în probe la Rapid şi în urmă cu doi ani şi jumătate, când conducătorii echipei erau Adrian Zamfir şi Nicolae Cristescu.

alex potecea

Flavius Oprea este tot jucător ofensiv, născut pe 2 octombrie 1992, aşadar are 23 de ani. Ultima dată a jucat în seria a doua a ligii secunde pentru formaţia Şoimii Pâncota, unde şi-a trecut în palmares şapte partide, chiar în prima parte a actualei ediţii de campionat.

flavius oprea

Alexandru Dumitrache, fundaş central titular în amicalul cu Muscelul Câmpulung, acesta are 21 de ani, fiind născut pe 29 august 1994. Dumitrache a început fotbalul la juniorii lui FC Argeş, plecând apoi la şcoala lui Dani Coman şi, ulterior, evoluând pentru CS Mioveni în liga a doua şi CSM Piteşti în al treilea eşalon. Dumitrache a fost în probe la Rapid şi în vară.

dumitrache

Dorin Burlacu este mijlocaş ofensiv şi are 23 de ani, fiind născut pe 23 octombrie 1992. La fel ca şi Dumitrache, el a jucat titular cu Muscelul. Burlacu a jucat în tur la Buzău, unde a reuşit patru goluri. În carieră a mai trecut pe la Concordia Chiajna, Astra II şi Râmnicu Sărat. Are 77 de meciuri jucate în liga a doua. Burlacu a fost internaţional U19.

dorin burlacu

Cristi Timiş este unul dintre mezini. Născut pe 20 decembrie 1997, deci acum 18 ani, puştiul originar în Câmpulung Moldovenesc provine de la Rapid Suceava şi evoluează pe postul de fundaş central.

timis cristi

 

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

Cauti ceva anume si nu gasesti la noi? Nimic mai simplu: cauta pe Google!

1 COMENTARIU

  1. Desi sint plecat de peste 30 ani din tara Rapiduletul nu mia iesit din singesi ori de cite ori deschid internetul primele stiri pe care le citesc sint despre Rapid. Am crescut si copilarit in Giulestiul meu drag acolo unde isi doarme somnul de veci si tatal meu ceferist toata viata si mare suporter al Rapidului. Am fost vecin cu Nae Georgescu si mai tirziu cu ginerele lui, Manu am cunoscut si alti fotbalisti dar asta nu mai are importanta, important a fost ca aceasta echipa a anilor 70 ne-a umplut sufletele de bucurie si chiar daca au cistigat numai un campionat( altele ne-au fost luate stiti si voi foarte bine de cine) n-a mai avut importanta ptr ca ne bucurau cu jocul lor. Dar despre aceast echipa pot sa vorbesc citeva ore dar daca ve-ti dori acum vin mai des in tara si putem depana amintiri la un pahar de vorba. va multumesc si speram ca toata suflarea rapidista sa sarbatorim in vara promovarea in prima divizie si in codata mii de multumiri ptr stirile despre echipa.