Rapid, la maximum! Ne-a fost dor!

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Rapid a terminat glorios anul 2015 cu o victorie cu 4-0 în faţa Gloriei Buzău, pregătită de pe bancă de marele Ion Viorel, un nume greu al fotbalului românesc şi chiar internaţional. Scor stabilit de la pauză şi care ar fi putut lua proporţii dacă băieţii lui Dan Alexa n-ar fi cunoscut sentimentul de milă în momentul în care au revenit de la cabine. Iulian Popa cu o dublă, Mădălin Martin şi Răzvan Trandu au închis toate socotelile. Cu goluri frumoase sau rezultate în urma unor faze interesante.

Un meci pe care publicul rapidist îl aşteaptă de mult, fiindcă o diferenţă de patru goluri nu s-a mai consemnat în Giuleşti, într-un meci oficial, din septembrie 2012, atunci când Rapid trecea, în Cupa României, cu 6-0 de Olimpia Satu Mare. Ultimul gol a fost marcat atunci de Andrei Ciolacu, cel care acum a fost, din nou, în tribunele bătrânului Giuleşti. Şi a văzut cu ochii lui o prestaţie de excepţie a Rapidului. Un Rapid turat la maximum!

Şuturile la vinclu ale lui Martin şi Popa. Execuţia vicleană a lui Trandu sau recuperarea excelentă a lui Tudoran de la golul trei au condimentat la maximum un meci controlat cu autoritate de Rapid. Un meci care ne readuce pe primul loc, acolo unde sperăm să şi terminăm anul 2015. Pentru că acolo ne este locul! Noi nu batem cu 8-0 şi 5-0 ca alţii, dar asta pentru că atunci când joci împotriva Rapidului ai o energie aparte. Asta a simţit şi marele, uriaşul, Ion Viorel.

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required