Pestele de la cap se-mpute: Blatter si Platini suspendati 8 ani!

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Președintele FIFA, Sepp Blatter, și președintele UEFA,Michel Platini, au primit o suspendare din fotbal pentru următorii 8 ani!

Decizia a fost anunțată în această dimineață de Comisia de Etică a FIFA. Nici unul dintre cei doi nu a fost prezent la Zurich, unde a fost dată decizia.

Platini și Blatter erau deja suspendați provizoriu de comisia amintită pentru 90 de zile, pentru corupție. Platini nu a reușit să explice o sumă primită de la Sepp Blatter, de 1,8 milioane de euro, în 2011. Cei doi sînt anchetați și ar putea face închisoare. Blatter e acuzat că a semnat un contract care a afectat interesele FIFA.

Sancțiunea primită azi de cei doi se va aplica imediat. Blatter a fost amendat cu 33.000 de lire, iar Platini cu 53.000 de lire. Implicit, Platini nu mai poate candida la alegerile pentru președinția FIFA.

Sursa: gsp.ro

Vezi mai jos un super video in care actorul de comedie britanic Lee Nelson il ironizeaza pe fostul presedinte FIFA aruncandu-i un teanc de bani inaintea unei conferinte de presa drept: „Mita pentru organizarea CM in Coreea de Nord”

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required