Ovidiu Herea: „Promovează cu ajutorul suporterilor”

Herea
Herea

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Rapid se pregăteşte să revină în Liga 1 în 2016. Foşti jucători în Giuleşti, Ovidiu Herea şi Romeo Surdu se bucură că echipa merge bine sub comanda lui Dan Alexa. Problemele financiare n-au fost, însă, depăşite. Giuleştenii au terminat anul pe locul secund în Seria 1 din liga a doua, la egalitate de puncte cu liderul Dunărea Călăraşi.

Rapid a pierdut doar două partide în acest sezon, iar perspectivele pentru a reveni în Liga 1 sunt bune.

Cât timp sunt primii şi au evoluţii bune, au şanse foarte mari, mai ales că au în spate un public extraordinar. Cu ajutorul suporterilor vor intra în prima ligă„, spunea Herea.

Mă bucur că se află pe locul 1 şi că va promova, pentru că va fi încă un stadion plin şi ăsta e un lucru extraordinar. În ultima perioadă, de la jumătatea clasamentului în jos lumea nu prea mai vine la stadion şi asta e o problemă„, completează Surdu.

Dacă din punct de vedere sportiv lucrurile stau bine, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre aspectul financiar. Fratele lui Ovidiu Herea, Claudiu, joacă la CS Baloteşti, fiind nevoit să plece de la Rapid din cauza problemelor financiare.

Din păcate, e trist ce se întâmplă acum la Rapid, dar sper să se rezolve pe viitor această situaţie, iar Rapid să redevină ce a fost în trecut.Cu fratele meu vorbesc în fiecare zi, l-am sfătuit să facă ce e mai bine pentru el, să meargă pe drumul lui. E jucător profesionist, trebuie să se gândească în primul rând la el, la viitorul lui„, a declarat mijlocaşul de la Skoda Xanthi.

Sursa: digisport.ro

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required