Marius Şumudică, coşmar pentru Fcsb

ŞUMUDICĂ
Marius Şumudică

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL 1923.RO

* indicates required

Marius Şumudică este unul dintre cei mai în formă antrenori români ai momentului, drept dovadă principală stând primul loc în clasament pe care-l ocupă cu Astra. În ultima etapă, echipa din Giurgiu s-a impus cu 1-0, la ultima fază, la Piteşti, acolo unde Fcsb îşi joacă meciurile socotite pe teren propriu. Aruncând însă o privire în urmă, realizăm că Marius Şumudică a strâns deja un palmares bogat împotriva Fcsb sau a defunctei steaua.

Aşadar, fostul nostru atacant şi tehnician are un palmares favorabil în faţa acestei echipe, cu patru victorii! Trei dintre ele stând pe banca Astrei. Una acum câteva zile, una în turul campionatului, când s-a impus cu 2-0, şi una în urmă cu patru ani. Atunci, Astra se impunea cu 2-1. În plus, Marius Şumudică a învins şi echipa lui Reghecampf în 2012, cu 3-1 şi, mai mult, acesta a lăsat o moştenire excelentă şi la Rapid în 2011, atunci când, la doar două etape după plecarea sa, cu Marian Rada pe bancă, echipa s-a impus cu 1-0 în Ghencea.

Practic, Marius Şumudică are, ca antrenor, patru victorii şi jumătate împotriva Fcsb şi probabil că bilanţul se va îmbunătăţi anul viitor. Nu ştim dacă în primăvară, fiindcă nu ne putem da seama dacă Fcsb va prinde play-off-ul, dar, în mod cert în vara sau toamna anului viitor. Bravo, Şumi! La mai multe victorii împotriva lor!

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required