EXCLUSIV / Martin, prioritatea clubului

Mădălin Martin a început slab sezonul, cu critici din partea patronului Valerii Moraru, după ce a jucat slab în Cupa României în meciul pe care Rapid l-a pierdut la Berceni, scor 1-0. Finalul anului însă a fost aproape perfect. Mădălin Martin s-a impus titular şi a avut evoluţii dintre cele mai consistente, culminând cu multe meciuri în care a fost decisiv. Pasa de gol dată cu Brăila, golul cu Suceava, penalty-ul scos la Berceni, două pase de gol la Piatra Neamţ sau golul marcat în ultima etapă, cu Buzău. Toate sunt piesele unui puzzle pe care Mădălin Martin l-a clădit cu minuţiozitate şi care are şanse bune să îi reaprindă cariera.

O carieră care părea la apogeu acum doi ani, când a fost golgheterul Rapidului, tot în liga a doua. Martin a trecut prin momente dificile, din cauza lipsei de formă, dar conducerea i-a fost alături. Mai mult, la Baloteşti, a fost, în premieră, căpitan la Rapid. De fiecare dată când juca mai slab, staff-ul tehnic şi cel administrativ au încercat să-l încurajeze şi strategia a dat, iată, roade. Mai mult, conform surselor 1923.ro, Mădălin Martin este în capul listei la Rapid în această pauză de iarnă.

Forma bună prin care trece şi faptul că în vară îi expiră contractul pe care îl are cu Rapid, i-au determinat pe oficiali să facă tot posibilul ca în această iarnă să-i prelungească angajamentul lui Mădălin Martin. „Este un jucător foarte bun, pe care ni-l dorim foarte mult să continue la club. Este crescut de Rapid, ştie ce înseamnă spiritul acestui club, iar evoluţiile sale au crescut în consistenţă”, au punctat sursele 1923.ro. Martin a jucat până acum pentru Rapid 68 de meciuri oficiale, în care a marcat 12 goluri şi în care a oferit 10 pase de gol.

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required