Dan Alexa: „Avem o listă de achizitii!”

Dan Alexa Academia Rapid
Dan Alexa a vorbit despre Academia Rapid

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Acesta a fost ultimul meci al giuleştenilor din acest an, iar echipa condusă de Dan Alexa va termina 2015 pe prima poziţie, la egalitate de puncte cu Dunărea Călăraşi sau cu un avantaj în faţa acesteia. În Liga 2, se mai joacă o etapă în care Rapid va sta, având 3 puncte în faţa ocupantei poziţiei secunde.

Dan Alexa a tras concluziile unui tur reuşit de campionat: „Cu siguranţă vor fi jucători care vor pleca. Avem şi o listă de achiziţii. Trebuie să ne întărim, urmează play-off-ul. Se vor înjumătăţi punctele şi acest lucru ne dă de gândit. Play-off-ul va fi cu totul şi cu totul altceva. Va fi mult mai greu.

Nu am avut niciun moment în care am vrut să renunţ. Pentru mine, faptul că antrenez Rapid şi fac parte din istoria Rapidului nu poate decât să mă onoreze. Mulţi antrenori ar vrea să stea pe banca Rapidului. Sunt convins că patronul este foarte fericit după acest rezultat, pentru poziţia din clasament.

Am terminat pe primul loc, la acelaşi număr de jocuri suntem pe primul loc. A fost un tur cu lucruri bune, mult mai multe lucruri bune decât proaste. E important să tragem linie zilele următoare, să facem o analiză corectă. Mă bucură foarte mult că am terminat pe primul loc. Am avut obiectiv să intru în iarnă pe primul loc. Avem nevoie de linişte, avem nevoie de multă minte pentru a lua deciziile care trebuie în iarna asta”, a comentat Alexa.

Tehnicianul a vorbit şi despre disputa cu Gloria, una tranşată încă din primele 45 de minute: „Am făcut o primă repriză foarte bună. Am concretizat ocaziile pe care le-am avut. Am creat şi un fotbal plăcut. În repriza a doua, ne-am relaxat din păcate, sunt nemulţumit de repriza a doua, dar nu pot să nu felicit jucătorii”, a adăugat fostul antrenor al Timişoarei.

Sursa: digisport.ro