Raiciu, rapidistul lunii noiembrie

Cu ceva întârziere, premiul pentru cel mai bun rapidist al lunii noiembrie a ajuns la Cristi Raiciu. Polivalentul junior al Rapidului este cel mai surprinzător câştigător de până acum, având în vedere că a devansat nume importante precum Iulian Popa, Mădălin Martin sau Wilfred Moke. Surprins puţin şi el de faptul că a câştigat premiul pe care 1923.ro îl acordă din luna septembrie şi pe care l-au mai primit, pe rând, Răzvan Trandu şi Iulian Popa, Raiciu a ţinut să le mulţumescă suporterilor.

raiciu

„Sunt emoţionat că rapidiştii m-au considerat cel mai bun jucător al lunii noiembrie, mai ales dacă ne gândim că nu am dat vreun gol. Le mulțumesc din suflet pentru încredere! Cred că au apreciat ca m-am descurcat pe toate posturile, aşa că voi continua să joc la cel mai înalt nivel posibil pentru Rapid! Le doresc tuturor un an nou fericit!”, a declarat Cristi Raiciu pentru 1923.ro.

Raiciu este mijlocaş box-to-box la origine, dar pentru Rapid a jucat mai mult pe postul de fundaş dreapta, acolo unde a fost reprofilat de Mihai Ianovschi, dar şi pe cel de fundaş stânga, soluţie utilizată la iniţiativa lui Dan Alexa. Pe ambele posturi Raiciu s-a descurcat excelent, având în vedere că nu mai jucase vreodată acolo.

raiciu premiu

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

CITEȘTE ȘI  Bogdan Stelea este de părere că FC Rapid 1923 nu are valoare de Liga 1

LĂSAȚI UN MESAJ