Şumudică dă cărţile pe faţă: „Sunt cel mai bun din România!”

marius şumudică
Marius Şumudică are Turcia la picioare

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Astra Giurgiu continuă să impresioneze în Liga 1, având în acest moment patru puncte avans faţă de a doua clasată, Viitorul. Totuşi, Marius Şumudică nu crede că formaţia sa este favorită la titlu. Nu din cauza situaţiei financiare, ci a jocurilor de culise care se vor face în play-off. Probabil tehnicianul anticipează că, odată rămase fără obiectiv, echipele de pe locurile 4-5-6 vor fi mai interesate de jocurile de culise decât de obţinerea unor rezultate pozitive pe teren.

Suntem o candidată la play-off sută la sută! Nu vorbesc acum de titlu. Când va începe play-off-ul, vă spun sincer că atunci o să-mi fie frică. Mi-e frică pentru că în play-off eu nu am prieteni. Sunt singur! Eu ştiu ce se întâmplă în Belgia, în Cipru, când e play-off. La fel e și-n play-out. Sper să nu-i deștept, dar cred că și-au făcut cărțile. Se mai împrietenesc două-trei formații. Noi suntem singuri„, a spus Şumudică, într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor.

În cazul în care va reuşi să ia titlul, totuşi, Şumudică va părăsi România. Odată ajuns la vârf în Liga 1, acesta nu va mai avea motivaţie şi va căuta să îşi asigure viitorul din punct de vedere financiar. „A doua zi plec! Dacă am luat campionatul nu mai rămân în România. Vă anunţ de acum: dacă iau campionatul, îi strîng mâna domnului Niculae, sper să mi-o strîngă şi dânsul, şi îmi văd de treaba mea. Nu mai vreau, că m-am chinuit rău de tot. Merg și eu către zona aia a globului unde sunt cămile, ce, mi-o fi rău să bag cardul și să iasă 50.000-60.000 de euro?!„, a mai punctat fostul rapidist.

Deşi mulţi dintre fotbalişti nu sunt plătiţi de ceva timp,Budescu&Co au dat dovadă de caracter şi au avut rezultate bune şi foarte bune. Acest lucru se datorează, crede „Şumi”, atât valorii fotbaliştilor, dar şi al staff-ului tehnic. „Sunt cel mai bun din România”, spune, fără modestie, tehnicianul liderului.

Hai să vă zic adevărul: în momentul de faţă, noi suntem cea mai bună echipă a campionatului! Până acum m-am ascuns şi am fost modest, dar cred că Astra e cea mai bună echipă a campionatului, iar eu sunt cel mai bun antrenor din campionat în momentul de faţă! Cu toată stima pentru ceilalţi, cred că sunt numărul unu. Şi eu, şi echipa mea!„, a conchis Şumudică.

Sursa: digisport.ro

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required