Povestea unui Rapidist plecat mult prea devreme dintre noi

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Constantin Daniel, ne-a trimis pe pagina de facebook un mesaj care ne-a emotionat. Este vorba despre fratele lui, Claudiu Ilie, un Rapidist cu suflet imens, baiat pe care am avut ocazia sa-l cunoastem si noi, oferindu-i in dar un tricou al Rapidului. Nu am vorbit despre asta atunci, scopul nostru fiind sa ajutam Rapidistii atunci cand ni se cere si o putem face, fara sa scoatem acest lucru la suprafata. Din pacate Claudiu nu mai este printre noi. A decedat in urma cu ceva timp, din pacate. Ramane insa o viata de luptator in care Rapidul i-a oferit si alinare si bucurie. Ne bucuram ca am putut ajuta si noi la acest lucru. Va redam mai jos mesajul trimis de Constantin:

„Echipa de la 1923.ro l-a făcut fericit pe fratele meu, Claudiu Ilie, oferindu-i în dar, în vara anului trecut, un tricou original al Rapidului, după ce el v-a scris si v-a spus că are un handicap locomotor (neputând să se deplaseze, în rest fiind un om normal) si că este un mare fan al acestei echipe. Mereu a tinut să vă trimită o fotografie purtând acel tricou, pentru ca voi să stiti că el nu v-a păcălit si chiar este un rapidist înfocat. Asa a si fost, un om fericit, care niciodată nu se trezea trist, în ciuda faptului că în cei 28 de ani de viată el nu intrase într-un cabinet medical si sa i se spună că va trăi. Cu toate acestea, ne spunea că nu ar avea nici un regret dacă ar muri în orice clipă, căci el a trăit în acesti ani fericit. Cu siguranta, Rapidul a fost pentru el o parte din aceasta fericire. Din nefericire, el s-a stins la doar 28 de ani, demn, puternic, însă Rapidul nu moare! Transmiteti-le celor care au nevoie de o motivatie pentru a lupta, faptul că un rapidist, acum aflat în ceruri, le stă alături meci de meci. Desi nu a putut merge niciodată, deci nici vorbă de alergat după balon, a înteles acest sport mai bine decât multi si a trăit fiecare meci cu nervii întinsi la maxim, fără să renunțe la a sustine echipa în momentele grele. Aceasta este Crucea pe care i-am ridicat-o unui rapidist mândru să o arate oriunde, oricui, oricând.”

claudiu