FOTO / Macheta noului stadion Giuleşti!

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Fanii Rapidului au motive de bucurie. Proiectul legat de modernizarea Stadionului ”Valentin Stănescu” din Giulești este extrem de serios și va fi dus la finalizare. Reprezentanții Companiei Naționale de Investiții analizează cu mare atenție întreaga documentație, după care vor aproba proiectul. Va fi momentul în care se va putea vorbi și despre data finală la care stadionul va fi gata.

Deocamdată, macheta (foto) este gata. Noul stadion va avea o capacitate de 18.000 de locuri, integral acoperite, o sală multifuncțională, dar și alte săli de haltere, lupte, box și karate. Nicio sală din cadrul complexului giuleștean nu va fi demolată, doar că cele două săli de la tribuna oficială vor fi mutate în noua peluză. De asemenea, în zonă vor mai fi construite și două parcări. Una supraterană, amplasată în spatele Operei Comice pentru copii (160 de locuri) și una lângă noua sală de sport, pe trei etaje, cu o capacitate de 480 de locuri, cu două căi de acces spre stadion; alee pietonală şi pasarelă.

Sursa: digisport.ro

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

3 COMENTARII

  1. NU vrem pistă de atletism!
    Toţi rapidiştii care sunt de aceeaşi părere sunt rugaţi să trimită urgent mesaje în acest sens pe adresa de mail a Companiei Naţionale de Investiţii: office@cni.com.ro

  2. Deocamdata ni s-a aratat o poza. Atit. Asta nu este motiv de bucurie. Sa vedem lucrarile incepute. Sa aflam ca NU Boegl&Astaldi sint firma aleasa. Sa vedem receptia lucrarii. Atunci ne vom putea bucura.