VIDEO / Niculae, pasă de gol la debut!

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Cu Daniel Niculae în teren din repriza secundă, Astra Giurgiu a învins-o cu 1-0 pe CSU Craiova și are acum 4 puncte în fața Viitorului și 6 peste Steaua lui Mirel Rădoi. Fostul rapidist a fost aproape chiar de gol, la faza care a precedat unica reușită a meciului, la care Niculae a pasat decisiv pentru Florea (CLICK pentru VIDEO).

„Un meci greu, mă simt obosit, am jucat 45 de minute după o lungă perioadă de timp. Dacă eram bine pregătit, dacă aveam 4-5 meciuri în plus, aș fi dat cu stângul, era mai normal să dai așa de unde vine. Dreptul mă ascultă însă mai bine decât stângul”, a explicat Daniel Niculae, cu referire la șutul său puternic din minutul 81, respins de Bălgrădean.

„Am făcut un meci destul de bun, am forțat în repriza a doua, pentru că trebuia să câștigăm acasă. Cred merităm să fim pe primul loc, dar mai este mult până departe. Sper că vom fi în play-off la anul, dar ne așteaptă multe meciuri dificile. Mă bucur că nu m-am accidentat, mai am multe de pus la punct din punct de vedere fizic. Am nevoie de foarte multă muncă! Nu mă așteptam să debutez, am făcut doar două antrenamente, lucrurile au fost făcute pe repede înainte”, a mai afirmat Niculae.

Lăudat de Șumudică: „Sunt rari asemenea atacanți!”

Marius Șumudică este conștient că Daniel Niculae mai are nevoie de timp pentru a fi în cea mai bună formă, însă a ținut să-l laude pe atacantul ajuns la 33 de ani.

„Eu mă rog de Daniel din vară, știam că se pregătește cu Rapid, știam că are grijă de corpul său, că se antrenează. Bine, e adevărat că primele meciuri le joci din vâna aia mincinoasă, din dorință. Să vedem cum va arăta după ce va intra într-un proces de pregătire. După meciul cu Viitorul va veni acea pauză, îi prinde bine. Este un jucător bun care ne va ajuta cu experiența lui. E un atacant bun, sunt rari acești jucători”, a spus antrenorul Astrei.

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required