Trandu şi Kuşnir sunt suspendati

Înaintea meciului cu Bucovina Pojorâta, antrenorul Dan Alexa are mari bătăi de cap în ceea ce priveşte lotul. Cele mai mari probleme le reprezintă suspendările a doi oameni de bază, Răzvan Trandu şi Ondreij Kuşnir, care au cumul de cartonaşse galbene. În locul primului ar putea reveni Miguel Luque, care a reluat antrenamentele uşoare după accidentarea din meciul de la Călăraşi sau debuta într-un meci oficial la Rapid, Cristi Raiciu.

Acesta vine însă după o accidentare de durată şi nu este încă pus la punct sută la sută cu pregătirea fizică. În cazul lui Ondreij Kuşnir, lucrurile sunt clare. Pe partea sa vor juca fie căpitanul Nicolae Vasile, fie Tomas Josl, chiar dacă ambii sunt de meserie fundaşi stânga. O altă veste proastă este accidentarea lui George Tudoran din meciul cu Brăila. Mijlocaşul de bandă a suferit o leziune musculară, dar nu se ştie încă gravitatea ei.

În cazul în care el nu va face deplasarea la Pojorâta, în locul său va intra, mai mult ca sigur, George Ganea, cel care l-a înlocuit şi împotriva Daciei Unirea. O veste proastă vine şi din compartimentul portarilor, acolo unde Andrei Drăghia rămâne indisponibil din cauza unei jene pe care o simte la muşchii inghinali, astfel încât Pulpo Romero rămâne titular în mod normal.

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

LĂSAȚI UN MESAJ