Tăvălugul Dan Alexa! Semnele promovării

Suntem lideri după opt etape, iar jocul Rapidului place şi, mult mai important, rezultatele sunt pe măsură! Chiar dacă am fost eliminaţi timpuriu din Cupa României, semnele sunt cele mai încurajatoare în vederea promovării. Iar acest fapt se datorează unei comparaţii pe care echipa 1923.ro a făcut-o cu sezonul 2014-2015, în care Dan Alexa a fost antrenor la ACS Poli Timişoara, formaţie cu care a promovat la pas din liga secundă.

Bănăţenii au început destul de greu sezonul, cu trei înfrângeri în primele şase partide, dintre care una, culmea, tocmai în Cupa României, de unde Timişoara a fost eliminată la fel de devreme ca Rapid în acest sezon. Ce a urmat însă nu mai lasă loc de vreun dubiu că ACS Poli a fost cea mai bună din seria ei, reuşind o promovare la pas de uriaş. Practic, din luna septembrie şi până în mai 2015, când sezonul s-a încheiat, Timişoara nu a mai pierdut vreun meci!

A câştigat în schimb 16, iar restul de nouă le-a încheiat la egalitate. Adversarii nu au fost de vreun mare calibru, dar nici cei din seria Rapidului nu sunt. Chiar dacă pe emblema unora scrie Oţelul, Ceahlăul, Farul sau Bacău. Echipe care altădată aveau rezultate bune în Liga 1. Acum nu mai este cazul, ba din contra, multe sunt mai aproape de liga a treia. Aşadar, să profităm şi să revenim în forţă în Liga 1. Primul eşalon are nevoie de Rapid, iar Dan Alexa pare a fi cheia!

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

Cauti ceva anume si nu gasesti la noi? Nimic mai simplu: cauta pe Google!

1 COMENTARIU

  1. Jucatorii tineri ai lui Alexa pot creste dar au nevoie de meciuri multe cu adversari puternici. Poate ca programul de pregatire din iarna va fi unul potrivit, cu atit mai mult cu cit pauza competitionala va fi de trei luni. Stiu, se taie porcul, avem Craciun si Revelion (noi nu sintem englezi) Dar sase saptamini de meciuri la doua-trei zile tot se pot organiza. Cipru, Turcia, Asia (de dorit), posibilitatile exista.