SONDAJ / Marius Şumudică, selecţioner

marius şumudică
Marius Şumudică are Turcia la picioare

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Anghel Iordănescu a spus că va renunţa la funcţia de selecţioner după actuala campanie, urmând a reveni ca director tehnic al naţionalei. Totuşi, Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, a subliniat că acesta va fi păstrat pe bancă şi la Campionatul European. Având în vedere că situaţia este incertă, s-au vehiculat mai multe nume de înlocuitor pentru Iordănescu. Unul dintre ei este Marius Şumudică, antrenorul liderului Astra Giurgiu. Acesta a spus că nu este încă pregătit pentru o asemenea poziţie şi că nu se vede acolo. Tu ce zici?

Are Marius Şumudică valoarea necesară pentru a fi selecţioner?

Loading ... Loading ...

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

1 COMENTARIU

 1. Sumudica a inceput sa o ia alaturea cu drumul. Cititi acest articol ca sa vedeti cita ignoranta si prostie poate debita un om care uita sa gindeasca:

  http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/Echipa+Nationala/VIDEO+Sumudica+deranjat+ca+tricolorii+n-au+avut+primirea+stejari

  Sa facem o mica socoteala pentru Sumi. Echipa de trozbal s-a calificat dupa o lupta acerba cu locul 33 (Ungaria), locul 35 (Irlanda de Nord), locul 44 (grecia), locul 64 (Finlanda) si Insulele Feroe (ma jenez sa notez locul). Inca o data, echipa s-a calificat.

  Echipa de rugby- CALIFICATA GATA- a jucat la un turneu final impotriva campioanei europene la zi (Irlanda), a locurilor 4 si 5 in Europa(Franta si Italia) si a numarului 18 mondial Canada).

  Daca Stejarii ar avea o grupa de calificare cu numerele 33, 35, 44 si 64 mondial, scorurile ar fi de la 50 de puncte in sus.

  Sesiseaza cineva diferenta?

  Ii doresc lui Sumudica sa sustina echipa lui Iordanescu intr-o grupa cu campioana europeana la zi, cu locurile 4 si 5 in Europa si cu locul 18 mondial. Sa vedem ce rezultate obtine. Cred ca le da la toti de la cinci in sus.