SC Bacău – Rapid 0-3. Geniul lui Alexa şi forţa galeriei

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Dan Alexa a luat loc în tribună la Bacău, fiind suspendat dintr-un motiv pueril. Nu mai revenim acolo, că n-are rost. Doar că şi din tribună, tehnicianul a făcut câteva mutări pe care puţini le aşteptau, dar care au dat rezultate excelente. În primul rând, aşa cum 1923.ro a anticipat, pe banda dreaptă a apărării a fost utilizat Cristi Raiciu, fotbalist care joacă pe postul de mijlocaş central. În pregătiri totuşi, a evoluat acolo în câteva rânduri şi nu a făcut-o deloc rău. Acum, Alexa l-a titularizat acolo în absenţa accidentatului Kuşnir, iar Raiciu s-a descurcat bine.

bucurie gol 2 1

O inovaţie şi mai puţin aşteptată a lui Dan Alexa a fost mutarea lui Wilfred Moke în centrul defensivei, în contextul în care Robuste nu a fost apt de joc. Deşi mijlocaş la închidere, Moke s-a achitat perfect de sarcini, motiv pentru care pare a fi o soluţie foarte bună şi pentru viitor. De asemenea, în primul unsprezece a revenit Luque, chiar dacă acesta a ratat 11 metri decisiv cu Suceava, iar decarul i-a răsplătit încrederea lui Alexa printr-un assist impecabil furnizat la goll doi lui Iulian Popa. Nu în ultimul rând, antrenorul l-a aruncat din primul minut în teren pe Patrick N’Koyi, fotbalist care nu mai jucase de o lună.

meci bacau rapid

Mutări foarte inspirate pentru o victorie categorică şi confortabilă a Rapidului pe un teren extrem de dificil. Dar dincolo de forţa echipei şi de inspiraţia lui Dan Alexa este de menţionat şi aportul excelent al galeriei. Suporterii Rapidului, printre care s-a aflat şi Andrei Ciolacu, şi-au încurajat frenetic favoriţii pe toată durata partidei şi au creat o atmosferă de sărbătoare care i-a făcut pe băieţi să uite de terenul greu pe care joacă. Bravo!

galerie 2

galerie 3

galerie

meci bacau rapid 2

meci bacau rapid 3

apa potabila

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required