Rezultate incredibile în liga a doua! Lider surpriză, Rapid este pe 2!

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Până la meciul de luni al Rapidului, cu Rapid CFR Suceava, liga a doua îşi desfăşoară parcursul normal. Astfel sâmbătă, de la ora 11:00, s-au jucat celelalte meciuri ale seriei 1. Echipele care aspiră la un loc în play-off au obţinut rezultate contradictorii. Noul lider este SC Bacău, care a ajuns la 19 puncte, cu unul mai mult decât Rapid şi Suceava, asta mulţumită victoriei cu 3-2 de pe terenul Ceahlăului. Chiar dacă păreau a avea meciul la discreţie, băcăuanii conducând cu 2-0 la pauză, o echipă aflată în degringoladă, lucrurile păreau a lua o turnură favorabilă Rapidului.

Clinceni – Brăila 5-1, Dunărea – Gloria 8-0

Pietrenii au egalat pe final, dar în ultimele minute SC Bacău a marcat punctul câştigător prin Vraciu. Altă pretendentă la primul loc al seriei, Dacia Unirea Brăila, a cedat ruşinos la Clinceni, scor 5-1 şi, cel puţin pentru moment, rămâne la minimum cinci puncte în sapte. Un rezultat şoc s-a produs şi la Călăraşi. Dunărea, echipa lui Ionel Ganea, singura cu doar o înfrângere în acest sezon din seria 1 a spulberat Gloria Buzău, scor 8-0. Astfel, dunărenii egalează Brăila la puncte, dar trec în faţa acestora la golaveraj.

Calcule

Date fiind aceste trei rezultate, devine clar faptul că Rapid trebuie neapărat să câştige luni cu Rapid Suceava. Un succes ne-ar duce la trei puncte în faţa sucevenilor, care au şi un meci mai mult disputat, la două în faţa Bacăului, cu care vom juca sâmbăta viitoare meci direct în deplasare, la câte cinci peste Călăraşi şi Brăila, dar şi la şapte puncte de FC Clinceni, acestea fiind echipele care par cu cele mai mari şanse la intrarea în play-off.

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required