Pojorâta, o localitate de poveste!

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Bucovina Pojorâta este cea mai exotică prezenţă în seria de est a ligii a doua, iar Rapid va juca acolo sâmbătă. Sucevenii au promovat în mai în premieră şi sunt decişi să rămână în liga a doua. Rapid vine după cinci victorii la rând, dar, fără dubii, jucătorii lui Dan Alexa vor face totul pentru a o obţine şi pe a şasea. Dincolo de fotbal însă, 1923.ro vă face o prezentare a acestei localităţi pentru a arăta de ce merită să fie vizitată de rapidişti.

pojorata stadion 1

Situată la câţiva kilometri est de Câmpulung Moldovenesc, Pojorâta este o oază de linişte cufundată între Obcinile Bucovinei. Fireşte, peisajul este unul pe măsură, iar acest lucru poate fi observat foarte uşor din imaginile pe care vi le redăm aici. Prima zăpadă a anului deja şi-a făcut simţită prezenţa, transformând aşezarea într-o locaţie de basm. Comuna suceveană are mai puţin de 3000 de locuitori, ceea ce o face cea mai mică localitate din primele două eşaloane ale fotbalului nostru.

pojorata

Imaginile vorbesc de la sine în rest. Obiective turistice semnificative nu există, dar peisajul merită toţi banii. O deplasare la Pojorâta este ceva, probabil, unic pentru mulţi rapidişti, fiindcă e greu de crezut că giuleştenii vor mai juca şi a doua oară în micuţa localitate suceveană. Aşadar, haideţi cu toţii la meci, chiar dacă de la Bucureşti sunt aproximativ 485 de kilometri pe cale rutieră.

stadion pojorata 2

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required





2 COMENTARII