Motivul incredibil pentru care Alexa a fost eliminat!

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Dan Alexa a fost eliminat la finalul primei reprize! Echipa 1923.ro a aflat motivul incredibil pentru care acest lucru s-a întâmplat. La o fază la care un jucător al sucevenilor trăgea de timp, stând întins pe gazon ca şi cum l-ar fi lovit un obuz, un jucător al Rapidului a trimis mingea spre aut. Cum Alexa şi-a dat seama de trucul celui căzut, a încercat să facă tot posibilul ca aceasta să fie repusă cât mai rapid în joc. Motiv pentru care, antrenorul nostru a prins-o în mână cu câţiva centimetri înainte ca ea să părăsească suprafaţa de joc.

Pentru că mingea nu părăsise suprafaţa de joc, arbitrul a considerat că Dan Alexa trebuie eliminat! Oameni buni, în ce lume trăim!?! Mai grav este că decizia nu a fost luată de central imediat, ci după ce acesta s-a consultat cu arbitrul de linie. OK, regulamentar e corect, dar să fim serioşi!!! E normal ca antrenorul nostru să lipsească două meciuri şi jumătate de pe bancă pentru că a pus mâna pe o minge?! Serios? Influenţau cu ceva acei câţiva centimetri? A mai stat două că s-a bucurat la Buzău alături de galerie.

Numai în Giuleşti puteam întâlni aşa ceva. Că, deh, nea arbitrul Călin trebuia să iasă şi el cumva în evidenţă. Cine a auzit de el şi cine va mai auzi? Să nu auzim că ne-a dat două 11 metri, fiindcă alea au fost! Ne-a privat însă de prezenţa lui Dan Alexa pe bancă, iar acest lucru este nescuzabil chiar dacă, conform unui regulament obtuz, decizia e acoperită.

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required