Dunărea Călăraşi – Rapid! Toti la meci!

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Cine doreşte şi poate să susţină mâine Rapidul la Călăraşi, trebuie să fie la ora 10:30 în faţa stadionului Giuleşti, de acolo urmând a se pleca cu autocarele spre oraşul de pe Dunăre, unde Rapid va juca în etapa a şaptea. Costul deplasării va fi de 25 de lei, iar un bilet pe stadion costă 10 lei. Să ne susţinem băieţii în număr cât mai mare, fiindcă o victorie este foarte importantă pentru ei! Meciul împotriva echipei antrenate de Ionel Ganea, tatăl lui George, jucătorul nostru, va începe la ora 15:00.

Sursa foto: alexparaschiv.com


Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

2 COMENTARII

  1. Salutare! Pentru a fi sigur, cel mai bine mergi la stadionul din localitatea ta maine, cat poti de devreme, si intreaba cum iti poti procura bilet! Toate cele bune si hai Rapid!!!

  2. Salut. Eu sunt din Calarasi si as vrea sa vin la meci dar nu am cumparat vreun bilet. Daca biletele rezervate oaspetilor nu se vand pana la ora meciului ,se poate achizitiona un astfel de bilet la stadion?