Daniel Niculae, prezentat oficial

Daniel Niculae a fost prezentat oficial la Astra, prima echipă din România la care va activa în Liga 1, după cei 6 ani petrecuţi la Rapid, între 2001 şi 2006 şi în sezonul 2014-2015. Nico a semnat cu giurgiuvenii până la finalul sezonului. Atacantul de 33 de ani cu 9 goluri marcate în 39 de partide la naţională a fost convins să vină la Giurgiu, unde se simte ca în Giuleşti. Dani Coman e preşedinte şi Marius Şumudică antrenor. Iulian Roşu, Alexandru Ioniţă, Filipe Teixeira şi Cristian Oroş sunt alţi jucători care au mai trecut pe la Rapid.

„Îmi doresc să mă pregătesc bine şi să-i demonstrez lui Şumi la antrenament că merit să joc, titular, de pe bancă, că merit să fac parte din lotul echipei. Cred că probleme de integrare nu vor fi pentru că este un vestiar bun, poate de cea mai mare calitate din prima ligă”, a spus Nico, într-o conferinţă de presă. „Nu mi a fost aşa greu în ultimul timp, mi-a fost greu 3-4 luni, m-am rugat de el într-una din vară. Devenim din ce în ce mai puternici şi cu el acum ne putem depune candidatura la câştigarea unui trofeu”, a recunoscut şi Şumudică.

Astra este cea mai ofensivă echipă din Liga 1, cu 26 de goluri marcate, la fel ca Viitorul. Şumudică merge în continuare pe cartea atacului, iar Daniel Niculae va juca împreună cu golgheterii echipei,Constantin Budescu (6 reuşite) şi Denis Alibec (5 goluri în campionat).  „Avem cele mai multe goluri marcate în prima ligă şi printre cele mai multe primite, dar asta înseamnă că sunt un antrenor ofensiv, pot juca şi cu unul, cu doi sau cu trei atacanţi, vom vedea”, a adăugat tehnicianul giurgiuvenilor.

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

1 COMENTARIU