Cristiano Ronaldo, umilit în ziua unui dublu record!

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL 1923.RO

* indicates required

Cristiano Ronaldo a reuşit două performanţe uriaşe la mijlocul acestei săptămâni. Portughezul lui Real Madrid a marcat de două ori pe terenul lui Malmo, în grupele Ligii Campionilor. Primul gol a însemnat al 500 lea al carierei, număr cu adevărat impresionant, mai ales că CR7 nu are decât 30 de ani, iar al doilea a consfinţit egalarea lui Raul în topul celor mai buni marcatori din istoria lui Real Madrid. Ambii au acum câte 323 de goluri!

Ronaldo a reuşit însă această performanţă în doar şapte sezoane, faţă de 16 ale legendarului atacant spaniol! Mai mult, portughezul este singurul din top care are raportul de meciuri jucate, goluri marcate pentru Real Madrid, supraunitar! Adică 1,05 goluri pe meci! Performanţă colosală într-un top cu Puşkaş şi Di Stefano! În ciuda celor două performanţă, Ronaldo a trăit şi un moment neaşteptat în seara de la Malmo.

Anton Tinnerholm

A vrut să facă schimb de tricou cu Anton Tinnerholm, fundaşul stânga al adversarilor. Acesta se putea alege cu un suvenir de neuitat, dar a refuzat motivând că tricoul lui Malmo este mai frumos! Nu negăm că este posibil ca acest lucru să fi fost făcut pentru ca suedezul să iasă puţin în evidenţă şi să rămână chiar în istorie, dar poate fi şi un semn clar că nu toată lumea este interesată doar de cifre, recorduri şi suveniruri.

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required