Veşti bune! Cine revine cu Suceava

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Absenţa lui Miquel Robuste este una grea pentru meciul cu Rapid Suceava, cu atât mai mult cu cât nici Adrian Avrămia nu va fi, aproape sigur, apt cu echipa bucovineană. Împotriva ocupantei locului 2 vor reintra însă alte piese importante ale Rapidului. În primul rând este vorba despre doi dintre cei mai buni fotbalişti ai Rapidului, suspendaţi cu Pojorâta, Răzvan Trandu şi Ondreij Kuşnir. Astfel şi căpitanul Nicolae Vasile va reintra pe banda stângă a apărării, acolo unde se poate exprima mai bine.

Veşti bune vin şi dinspre unii accidentaţi. Wilfred Moke nu este grav şi, cel mai probabil, joi, va relua antrenamentele normale, timp în care decarul Luque şi George Tudoran vor fi la rândul să puşi la punct din punct de vedere fizic. Cei doi mijlocaşi au lipsit la ultimele două meciuri din cauza unor probleme medicale. O surpriză ar putea fi convocarea în premieră a lui Cristi Raiciu, un talentat junior, care a absentat două luni de pe teren din cauza unei rupturi musculare, dar care acum se antrenează cot la cot cu restul echipei.

Mai mult, şi Patrick N’Koyi a reluat alergările alături de restul colegilor şi sunt şanse ca acesta să fie măcar pe banca de rezerve la meciul cu Suceava de luni. N’Koyi a suferit o ruptură musculară în meciul cu Academica Clinceni, când a marcat golul victoriei. Şi Drăghia se antrenează normal şi sunt şanse ca el să fie apt de joc.

 

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required