Pleacă Marius Şumudică de la Astra?!

ŞUMUDICĂ
Marius Şumudică

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Astra este una dintre echipele care se bat la titlu, dar situația financiară din cadrul clubului este vraiște. Fotbaliștii așteaptă restanțele, iar antrenorul Marius Șumudică nu a mai văzut un leuț de mai bine de trei luni. 

Este unul dintre motivele pentru care ”Șumi” s-a hotărît să renunțe la banca tehnică a echipei pe care a fost la un pas s-o califice în grupele Europa League. ”E foarte greu să faci performanță așa, fără bani. Cum să mă înțeleg eu cu jucătorii, cum să le mai cer să facă asta sau aia??”, s-a destăinuit Șumudică apropiaților. Mai mult, antrenorului i-a sărit țandăra atunci cînd a aflat că unii dintre jucători, puțini, e drept, au primit o parte din restanțe. ”Plec, mai stau un meci, două și gata, pentru că nu se poate lucra așa”, a continuat tehnicianul.

Surse din cadrul clubului giurgiuvean au dezvăluit, pentru FANATIK.RO, că ”Șumi” are deja o ofertă, pe care este tentat să o accepte: ”Nu este vorba de Craiova, e o alta, din campionatul nostru. Dar nu ne-a spus care”. Se pare că ar fi vorba de FC Botoșani, acolo unde scaunul lui Leo Grozavu se clatină rău. De altfel, finanțatorul moldovenilor, Valeriu Iftime, i-a dat ultimatum antrenorului pentru meciul cu Chiajna. FANATIK.RO a aflat însă că Grozavu va fi schimbat săptămîna viitoare, indiferent de rezultatul meciului cu Condordia, relațiile dintre patron și antrenor fiind mult prea încordate pentru a exista cale de împăcare.

Sursa: fanatik.ro

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required