Marius Şumudică: „Lovin, rapidist!”

ŞUMUDICĂ
Marius Şumudică

Marius Şumudică a făcut o dezvăluire de zile mari! Florin Lovin, fostul fotbalist al predecesoarei Fcsb care s-a bucurat cel mai tare la meciul întrerupt de bricheta aruncată în teren, în 2008, ţine cu Rapid! ”Înainte să ajungă la Steaua, mi-a mărturisit în premieră, a fost rapidist. Avea în casă, și mi-a și arătat, tot felul de fanioane și afișe cu Rapid. Am înțeles că a fost câștigat la o partidă, ceva de genul ăsta, și așa a ajuns la Steaua”, a spus Marius Şumudică în cadrul unei conferinţe de presă.

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

3 COMENTARII

  1. Corect. Rapidist e Costin Lazar, cel care a refuzat un 11 metri incorect dictat, spunandu-i arbitrului ca n-a fost si determinandu-l sa-si schimbe decizia.

  2. Dezvaluirea asta nu e deloc imbucuratoare. Mi-e rusine sa stiu ca un rapidist de-al meu ar avea un asemenea comportament si caracter infect. Eu cred ca minte, l-a mintit pe Sumi…doar doar de-l baga in echipa. Rapidisti pentru mine sunt Sapunaru, Daniel Niculae, Pancu, Costin Lazar, Sumudica..oameni care nu ar face asa ceva niciodata!

  3. Care Lovin? Gagica aia care a primit premiul „femeia anului” pentru performanta de-a se fi infiltrat in fotbalul masculin fara a fi depistata multa vreme, mai ceva ca Ecaterina Teodoroiu? Si ce-a patit domnisoara Lovin?… „a fost câștigat la o partidă”? Pe bune? Cum adica „a fost câștigat”? Da’ ce e duduia Lovin – bun de folosinta indelungata? Si ce fel de partida – de sex, de tabinet, de badminton? Chestia asta cu „a fost câștigat la o partidă”, daca e adevarata, spune – daca mai era nevoie – multe despre aceasta patzachina…