Episodul 12. Salomon Kalou, inepuizabilul ivorian

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Pe lângă Dirk Kuyt, printre fotbaliştii pe care Feyenoord îi avea, atunci când Rapid a eliminat echipa olandeză din Cupa UEFA, s-a numărat şi Salomon Kalou. Atacantul ivorian venea după un sezon excelent, în care marcase 27 de goluri, dar pe Giuleşti n-a mişcat. La finalul acelui sezon însă, s-a transferat la Chelsea, unde a urmat cea mai consistentă parte a carierei sale. Kalou a câştigat cu londonezii Liga Campionilor, un titlu, patru cupe, o Cupă a Ligii şi o Supercupă a Angliei. Aşadar, opt trofee importante!

Acestei zestre i s-a adăugat şi Cupa Africii pe Naţiuni câştigată alături de Coasta de Fildeş în acest an. Selecţionată pentru care Salomon Kalou a strâns deja 29 de goluri în 81 de meciuri, până la 30 de ani! În prezent, atacantul african este legitimat la Hertha Berlin, asta după ce a mai trecut câteva sezoane şi pe la francezii de la Lille.

 

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required