Alina Mihaela, cu dragoste, din Timişoara!

Alina Mihaela este o frumoasă suporteră. Echipa ei de suflet este ASU Poli Timişoara, echipa suporterilor, care joacă în liga a treia. Totuşi, datorită frăţiei dintre cele două galerii, Alina a îndrăgit imediat şi Rapid, iar în ultimul an a fost la patru meciuri ale băieţilor noştri, dintre care două pe Giuleşti. Ar fi trebuit să fie pe stadion şi la meciul cu Academica Clinceni, dar acesta se va juca joi în loc de sâmbătă, motiv pentru care îşi va amâna revenirea pe Giuleşti. Până atunci însă, vă prezentăm povestea fetei de 25 de ani din Timişoara!

alina 5

„Politehnica a intrat in viata mea, cu adevarat, in urma cu 12 ani. Pana atunci mai cochetasem cu meciurile, dar nu atat incat sa ma prinda acest microb. Era un meci disputat impotriva Gloriei Bistrita, la care am asistat de la tribuna 1. Marturisesc ca privirea a fost atintita mai mereu asupra galeriei, care, ca deobicei, a fost la inaltime. M-a fascinat modul in care oamenii canta pentru un ideal, un simbol al vietii lor. Atunci a fost momentul in care am hotarat ca locul meu este in peluza. Am trait atatea bucurii, dar si tristete alaturi de Poli, incat nu mi-ar ajunge o saptamana intreaga sa pot povesti”, a declarat Alina pentru 1923.ro.

alina 2

„Prin prisma prieteniei care ne leaga de Rapid, o alta echipa care a luptat in intreaga istorie impotriva sistemului, am decis sa vizitez Giulestiul. Si ca sa simt spiritul suporterilor cu adevarat, am ales ca primul meu meci vazut de pe stadionul Rapidului sa fie cel impotriva Stelei, din prima etapa a sezonului trecut. A fost o atmosfera speciala, asa cum mi-am imaginat. De atunci, am mai ajuns si la Petrolul – Rapid, Rapid – Petrolul, dar si la U Cluj – Rapid. Intentionam sa vin si la Rapid – Academica, dar nesansa a facut ca meciul sa fie devansat. Inchei cu un mesaj pe care cativa baieti de la Rapid l-au afisat la meciul nostru de promovare in liga a 3-a: „Batrana Poli, suflet chinuit/ Jumatatea ta are un nume: Rapid!””, a încheiat tânăra pentru site-ul nostru.

alina 1

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required