Miracol la Timişoara! S-a vindecat!

Suflarea alb-violetă se bucură azi de o veste mai importantă decât promovarea în Liga 3 obţinută în această vară. Sergiu Iorgovan, căruia i se descoperise o tumoare la plămâni, s-a vindecat aproape miraculos şi nu va mai avea nevoie de o intervenţie chirurgicală. Atacantul lui ASU Poli a primit în iarnă susţinere din partea mai multor personalităţi din lumea fotbalului, inclusiv din străinătate.

Îmbolnăvirea lui Sergiu, care era la acel moment golgheterul timişorenilor, a căzut ca un trăznet în urmă cu jumătate de an. Comunitatea alb-violetă s-a mobilizat atunci pentru el şi s-a organizat inclusiv un turneu caritabil la Sala ”Constantin Jude”, unde s-au licitat tricourile unor fotbalişti cunoscuţi. Se părea atunci că doar o operaţie costisitoare la Viena îl poate salva pe tânărul de 22 de ani care a trebuit să ia o pauză bruscă de la fotbal. El a început apoi şedinţele de chimioterapie, iar după câteva luni rezultatele au depăşit toate aşteptările. Azi, clubul ASU Poli a anunţat că jucătorul s-a vindecat.

sergiu iorgovan

”Sergiu Iorgovan a fost inspectat alaltăieri la Viena de către prof. dr. Walter Klepetko, cel mai bun chirurg cardio-toracic din Europa. În urma biopsiei efectuate s-a constatat că tumoarea pe care a avut-o Sergiu a dispărut complet în urma şedinţelor iniţiale de chimioterapie, nemaifiind necesară o intervenţie chirurgicală. Doctorii spun că evoluţia medicală a fost mult peste aşteptări, iar acum băiatul nostru trebuie să mai facă doar câteva şedinţe uşoare de chimioterapie pentru stabilizare. Poliştii sunt făcuţi din oţel şi căliţi în greutăţile vieţii, nu pot fi doborâţi aşa uşor. Bravo, Sergiu, suntem alături de tine în continuare şi vrem să te vedem bine cât mai repede!”, se arată pe pagina de Facebook a echipei de pe ”Ştiinţa”.

În ajutorul lui Sergiu Iorgovan au sărit numeroşi sportivi. Pe rând, Goian, Eric, Luchin, Herea, Florescu, Daniel Niculae, Nistor, Puşcaş, Bud şi Alexa au atras atenţia pe reţelele de socializare în privinţa atacantului, scoţând la licitaţie tricouri. Încurajări au sosit inclusiv de peste hotare, din fotbalul mare, de la fotbaliştii lui Sunderland ce s-au alăturat lui Costel Pantilimon, portarul român transmiţând la acea vreme un mesaj oficial din partea clubului englez pentru Sergiu.

Sergiu Iorgovan a fost crescut la centrul de fotbal Liberty Salonta şi mai evoluase la CFR Timişoara înainte de a sosi la ASU Poli, unde şi-a arătat de asemenea apetitul de marcator.

Sursa: sport9.ro

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required