VIDEO / Alexandru Iacob, cele mai bune momente la Rapid

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Lotul Rapidului a fost remaniat complet la începutul lui 2015, însă multe voci au susţinut că atunci au fost lăsaţi să plece inclusiv jucători care ar fi putut ajuta echipa mult mai mult decât unii dintre cei veniţi. Din punctul nostru de vedere, pe această listă se încadrează şi Alexandru Iacob, fundaşul central care a fost om de bază în sezonul 2013 – 2014, atunci când am jucat tot în liga a doua. După ce a plecat de la Rapid, Alex nu şi-a găsit echipă, ceea ce ne face să ne întrebăm dacă nu cumva ne-ar putea ajuta în acest sezon. Evoluţiile sale sunt, în general unele elegante şi sigure, motiv pentru care vă prezentăm şi aceste faze cu el, cele mai reuşite avute în tricoul Rapidului.

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

1 COMENTARIU

  1. Cred ca cel mai mult ne poate ajuta Maica Precista.

    Daniel Pancu este presedinte la Rapid si stie cel mai bine cine ne poate ajuta.

    Ne trebuie ajutor sa cistigam Cupa Romaniei. Restul reprezinta vorbe goale. Promovarea este pentru CV-ul antrenorului. Pe mine nu ma intereseaza. Ma pis pe promovare cu bolta si cu presiune. Imi doresc sa cistigam competitia (sintem echipa de fotbal) si sa nu depunem dosarul de licentiere.