Succes notabil pentru şase rapidişti! Felicitări!

rapid
rapid

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required
Azi, câțiva actuali sau foști rapidiști au obținut licența PRO, după doi ani de cursuri și foarte multe examene. Aceștia sunt Adrian Iencsi, Mihai Ianovschi, Constantin Schumacher, Bogdan Andone, Florin Motroc și Anton Petrea.
ADRIAN IENCSI: „Pentru mine este o diplomă foarte importantă, după o perioadă lungă în care am acumulat foarte multe cunoştinţe. Am lucrat cu oameni de calitate, foarte bine informaţi. Am făcut parte dintr-o generaţie tânără şi eu cred că de la fiecare am avut de învăţat ceva. Nu ştiu ce să cred, dacă vor veni mai uşor oferte sau nu. Aşa ar fi normal, pentru că toţi suntem antrenori tineri, care putem antrena la orice nivel. Acum depinde dacă ni se oferă posibilitatea să antrenăm şi conducătorii ne acceptă ideile. Sperăm să fie din ce în ce mai bine.”

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

1 COMENTARIU

  1. Lăsați-i pe Iencsi si Ianovschi sa antreneze, sunt tineri, au dorință de afirmare. De buni, sunt buni si cei experimentați, fara îndoiala. Succes! Despre 1923.ro: excelent!