SONDAJ / Cea mai mare trădare din istorie

În urmă cu ceva timp v-am propus un serial al celor mai mari trădări din istoria Giuleştiului. Acum vă invităm să votaţi care dintre aceşti jucători v-au dezamăgit cel mai tare pentru faptul că au părăsit corabia vişinie. Poate că nu trebuie judecaţi, însă suntem convinşi că fiecare rapidist are dreptul să-şi exprime părearea legat de oamenii care i-au trădat inima şi au semnat cu una dintre marile rivale, după ce au făcut carieră în Giuleşti. Aşadar:

 

Care este cea mai mare tradare din istoria Rapidului?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

CITEȘTE ȘI  NEWS ALERT | Campionatul European, anulat de UEFA!

2 COMENTARII

  1. Cei de generatia mea isi amintesc ca dupa meciul dramatic de la Ploiesti in urma caruia am luat campionatul iar suporterii au venit pe jos la Bucuresti,in fata noastra la fostul Hotel Nord de pe Grivitei unde a avut loc intalnirea cu SUPERBA ECHIPA,Lita Dumitru se jura ca nu pleaca in alta parte,iar peste cateva zile semna cu marea rivala Steaua.De aceea il consider cel mai mare tradator.

  2. Mi se par cuvinte fara rost. Oamenii astia au jucat la noi si au decis sa treaca la alte echipe. Despre Nick Grigore stiam de mult cum sta treaba, ne-a spus-o Birlic verde in fata. A venit cu cererea de transfer, Birlic I-a spus ca semneaza, insa l-a rugat sa joace macar o repriza in barajul contra Chiajnei. Nick a promis ca joaca si a disparut de indata ce s-a vazut cu hirtia semnata. Ce mai asteptai de la Grigore?

LĂSAȚI UN MESAJ