ŞOC! Iencsi nu va antrena Rapidul!

prosport
Adrian Iencsi va fi antrenor principal la Dunarea Calarasi conform ProSport

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Azi, la ora 16:00, era programată conferinţa de presă în care Adrian Iencsi urma să fie prezentat oficial ca noul antrenor al Rapidului. Evenimentul a fost însă anulat în ultima clipă, după ce fostul căpitan al grupării din Giueşti nu a ajuns la un acord cu patronul Valerii Moraru. Mai exact, omul cu banii de la gruparea alb-vişinie nu a dorit să îndeplinească niciuna dintre condiţiile puse de Iencsi.

„Am vorbit în această dimineaţă cu domnul Valerii Moraru şi i-am spus că nu are sens să începem munca împreună. I-am mulţumit pentru că s-a gândit la mine, dar cred că este mai bine să nu merg acum, cel puţin, la Rapid. Nu cred că am avut solicitări prea mari. Mi-am dorit să continuu alături de Dănuţ Perjă, care a dus greul la această echipă, un preparator fizic şi să fie păstrat Virgil Drăghia. Nu îmi dau seama de ce, poate are calculele dânsului, dar niciuna dintre cerinţe nu mi-a fost îndeplinită.

Nu avea rost să începem munca împreună şi să ne despărţim după puţină vreme. Aşa, cine preia acum lotul sper să se înţeleagă mai bine cu domnul Moraru. Voi rămâne acelaşi rapidist şi îmi doresc din suflet ca indiferent de staff-ul care va conduce echipa, Rapidul să promoveze la finalul acestui sezon.”, a declarat Adrian Iencsi, pentru digisport.ro.

Situaţia portarului Virgil Drăghia este incertă, iar clubul insistă pentru o despărţire. Fotbalistul are de primit 40.000 de euro şi se află sub contract şi fără un acord amiabil (plata restanţelor care se întind pe parcursul a doi ani), nu acceptă modificarea înţelegerii existente.

În acest moment, cele mai mari şanse de a deveni antrenor principal la Rapid le are Mihăiţă Ianovschi, cel care ar fi urmat să fie prezentat azi în funcţia de director tehnic. El a fost cel care a făcut şi trialurile de peste vară şi, în ciuda tuturor negocierilor pe care Moraru le-a avut cu alţi antrenori, Ianovschi trebuia să facă parte din staff-ul fiecăruia dintre ei.

Sursa foto: Alex Paraschiv

Sursa: digisport.ro

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required