EXCLUSIV / Andone: „Sunt şanse să vin!”

Echipa 1923.ro v-a anunţat în exclusivitate că Ioan Andone se află în negocieri cu patronul Valerii Moraru. Momentan, nu s-a decis conducerea tehnică a Rapidului, totul urmând să se pună pe tapet, se pare, săptămâna viitoare. Cel mai sonore nume cu care se discută sunt Petre Grigoraş şi Ioan Andone! Acesta din urmă ar fi dorit pe funcţia de manager general, urmând să lucreze cu Adrian Iencsi şi Mihai Ianovschi în staff-ul său.

Chiar dacă momentan nu ştie dacă va veni la Rapid, Ioan Andone a recunoscut că este în discuţii cu patronul Rapidului. „Sunt prieten cu domnul Moraru, am discutat acum aproximativ o lună pe tema asta. Acum nu ştiu ce va fi, fiindcă am alte planuri, dar există şanse să vin la Rapid! Să vedem”, a declarat Ioan Andone, în exclusivitate pentru 1923.ro.

 

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

CITEȘTE ȘI  Daniel Niculae a pregătit primele trei mutări importante la FC Rapid 1923!

2 COMENTARII

  1. Ba escrocilor rapid pana la 25 august revine un liga intai ca plateste toate datoriile si moraru nu o sa mai fie la club copos plateste tot si vine rapid la zi cu banii si sta 2-3ani in b pana se caseste un patrin capabil sa investeasca in club o sa vedeti Cum nu mai trece nimenu de rapid batem ori ce echipa

LĂSAȚI UN MESAJ