EXCLUSIV / Refuzul care ne-a „trimis” în B

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL 1923.RO

* indicates required

Ca suporter rapidist nu-ţi poţi face încă o impresie despre Valerii Moraru. În sensul că nu ne putem da seama, la mai bine de un an după ce a preluat echipa, dacă direcţia aleasă de el este cea corectă, având în vedere că am retogradat. O serie de greşeli manageriale, unele semnificative, stau în contrast cu jucătorii de calitate pe care i-a adus în retur la echipă şi pe care i-a plătit în avans! Pe lângă acest aspect însă, în dreptul patronului rapidist mai poate fi trecută o bilă albă, una mare de tot, având în vedere că se potriveşte perfect cu istoria clubului, una nepătată de aranjamente.

Echipa 1923.ro a aflat că imediat după meciul cu CSMS Iaşi, scor 0-0, când Rapidului i s-a refuzat un penalty evident, ce ne-a privat, aproape sigur, de două puncte de aur, Valerii Moraru a gândit la rece şi a refuzat o propunere care ar fi putut schimba cursul istoriei. „După meciul ăla, Moraru mai avea puţin şi plângea de ciudă. Se pierduseră puncte importante în tentativa de salvare de la retrogradare şi urmau câteva meciuri foarte grele. Atunci i s-a sugerat să umble la indirecte, să-şi asigure nişte puncte, dacă arbitrii şi adversarii trăgeau numai împotriva Rapidului”, au punctat sursele 1923.ro.

Moraru nici nu a vrut să audă despre aşa ceva şi a replicat: „Orice ar fi, Rapid nu va fi implicată niciodată în aşa ceva! Cât timp voi fi eu aici, toate meciurile se vor juca doar pe teren, pentru că acesta este spiritul echipei şi toată lumea o ştie. De ce să ne pătăm ca alţii? Lucrurile astea s-ar afla mai devreme sau mai târziu!” Cam asta a fost, se pare, în linii mari, reacţia lui Valerii Moraru, conform aceloraşi surse! E de apreciat, chiar dacă altfel poate nu jucam în divizia B.

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

2 COMENTARII

  1. Foarte bine daca a zis asa,s-a facut de ras marele Hagi cu aranjamente ordinare,la fel si tiganul de prunea,nemaivorbind de pandurii,echipele clona ale oitelor.