EXCLUSIV / Gestul unui mare campion

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Daniel Niculae a fost unul dintre oamenii care au dus greul în returul actualului campionat şi a contribuit la multe goluri, chiar dacă n-am evitat retrogradarea. Unii l-au apostrofat, ceea ce nu e corect, având în vedere câte a făcut Nico pentru Rapid. E adevărat, Rapid a fost rampa lui de lansare în carieră, dar şi-a întors şi el faţa spre clubul care l-a făcut fotbalist. Să nu uităm că a venit să contribuie la promovarea din liga a doua. Şi a reuşit, cu 7 goluri în jumătate de an. Chiar unul dintre colegii săi din perioada UEFAntastică a zis că: „Fără Nico nu promovam!” Nu are importanţă numele lui, ci esenţa acestei stări de fapt.

pancu...

Şi este adevărat, chiar dacă la echipă era Pancu, legenda rapidistă a ultimilor 20 de ani, dar şi Mădălin Martin, care a fost golgheterul echipei. Dincolo de faptul că Niculae a ajutat din teren echipa, el a făcut-o şi din afara lui. Financiar! Cu doar câteva ore înaintea meciului cu CS U Craiova, 1923.ro a aflat că acum un an, Nico plătea prime din buzunarul său la anumite victorii. Nu erau sume impresionante, dar contau enorm pentru tinerii jucători care erau neplătiţi cu lunile. În fapt, conform informaţiilor noastre, Nico insista ca fiecare jucător să ridice prima la final, cum face o adevărată echipă.

Rapid-Chiajna (1)

Aşa se făcea că cei cu experienţă acceptau până la urmă, dar nu-şi băgau în buzunar, ci o foloseau drept fond de rezervă pentru grătare şi alte zile festive care au unit extraordinar de mult vestiarul. Asta, apropo de faptul, pe care-l avansează unii, că pe Niculae l-au interesat doar banii când a venit la Rapid… Nu! L-a interesat mereu binele Rapidului şi a spus prezent într-o perioadă în care la club erau întârzieri salariale de aproape un an. Să sperăm că va fi înduplecat să joace pentru noi şi în liga a doua iar, fiindcă este, într-adevăr, mare nevoie de un fotbalist și de un om de calibrul lui Daniel Niculae!

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

3 COMENTARII

  1. Felicitari,daca ar fi toti suporterii uniti si sa daruiasca nu numai sa ceara,care sa ajute echipa si nu sa o injure,am avea numai de castigat.
    Felicitari T2,dar mai ales toata stima pt Daniel Niculae.

  2. cred ca nico a fost contestat de altii si injurat ca nu le-a dat gratare si bere l-au injurat 300 de fani de la peluza care sunt pe interes la tribuna erau cati, 4000-5000 care il sustineau si scandau numele, sa le fie rusine mercenarilor nu trebuie sa le da-ti explicatii, Sunt un fan care merg la tribuna 1 si nu fac parte dintr-un grup dar cant cu toata finta pe stadion tot meciu imi sustin echipa neconditionat IUBESC RAPIDU desi am fost nascut in familie de stelisti