Rapidistul care ne-a trimis în B după ce ne-a „suflat” două titluri…

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Mi-e greu să spun dacă Mihai Mincă este rapidist sau nu. A stat doi ani în Giuleşti, în perioada UEFAntastică, dar a jucat la fel de mult pe cât joacă fcsb-iştii transferaţi în campionatele Europei după ce sunt transferaţi cu surle şi trâmbiţe. Portar decent, Mincă a închis poarta CFR-ului sâmbătă şi a apărat cinci goluri ca şi făcute în prima repriză, situaţie pe care eu nu mi-o amintesc în dreptul Rapidului. Sigur, omul şi-a făcut datoria şi nu este de condamnat absolut deloc. Ideea este alta.

buzau minca

Mincă nu este la primul meci senzaţional făcut împotriva Rapidului. Prin 2005, pe când apăra poarta Unirii Alba Iulia, goalkeeperul a făcut un meci senzaţional pe Giuleşti, terminat 2-2 şi în urma căruia Rapid a pierdut un tempo decisiv în lupta pentru titlu. Tânără speranţă atunci, Mişu a fost luat de Rapid şi păstrat doi ani în care a jucat însă foarte puţin. Din 2007 s-a mutat la Gloria Buzău unde, ce să vezi? A întâlnit iar Rapid… 0-0 în Giuleşti, 1-0 la Buzău, imediat după cazul „Bricheta”.

minca brasov

Cinci puncte esenţiale pierdute, în faţa unui adversar slab, dar care ne-au curmat speranţele de titlu. Mincă a fost iar providenţial. A urmat Braşovul, fiindcă după un an buzoienii s-au dus în B, dar Mincă era portar de Liga 1. Ultimul recital în faţa Rapidului, până la meciul cu CFR, a avut loc prin 2011, când cu el în poartă, echipa de sub Tâmpa ne-a bătut cu 2-0. Iar evoluţie bună, a patra a carierei în faţa Rapidului. Din păcate a venit şi a cincea… Iar dacă primele ne-au retezat speranţele la titlu, asta ne duce matematic în B. Poate că ar fi meritat mai multe şanse la Rapid…

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

3 COMENTARII

 1. Esti un mare dobitoc , tu cerl care ai scris acest asa zis articol !
  In B te-a trimis mamica ta la nastere ! cine dracu lasa toti retarzii sa scrie pe site-ul asta cred ca vrea sa piarda toate vizualizarile !
  In B ne-a trimis un singur lucru , lipsa unui investitor serios caresa faca o echipa serioasa , iar in rest doar povesti ! cand va fi acel investitor , atunci sa speram la ceva ! pana atunci sa nu retrogradam si din B ! un sange alb visiniu pt totdeauna !

 2. Omul a specificat destul de clar ca ”Sigur, omul şi-a făcut datoria şi nu este de condamnat absolut deloc. Ideea este alta” și tu-l numești cretin si idiot.

 3. Cine a scris articolul asta e un cretin. Cum sa il gasesti pe omul asta vinovat ca a aparat cand a jucat impotriva Rapidului?
  Ce ai fi vrut sa faca? Sa lase Rapidul sa ii dea gol pentru ca in suflet e rapidist?
  Bai idiotule, omul asta (ca multi altii) e fotbalist profesionist.
  Tu, cel care ai scris articolul, chiar esti un idiot. Sincer. Imi pare rau ca ai dreptul de a scrie articole pe site-ul asta.