Declaraţie neaşteptată a lui Lovin! Ce a spus la şapte ani de la cazul „Bricheta”

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

La 20 martie 2008, meciul Rapid – Steaua era oprit de centralul Alexandru Deaconu după mai multe incidente din tribună, totul culminând cu o brichetă aruncată de suporterii „giuleșteni”.

Ulterior, comisiile LPF au decis să acorde victoria Stelei cu scorul de 3-0.

Florin Lovin a rămas în memoria suporterilor ca fiind unul dintre cei mai vehemenți steliști care îi cereau lui Deaconu să oprească meciul.

„Asta face parte din trecutul meu, un lucru urât care s-a întâmplat, deși nu a ținut deloc de mine luarea acelei decizii. E adevărat, presiunea pe care am pus-o pe arbitru a avut un efect, dar dacă mă întrebați acum, le cer scuze suporterilor Rapidului și tuturor oamenilor. Un meci trebuie câștigat doar pe teren. Cel mai bine cred că era să se rejoace acel meci”, a spus Lovin pentru Dolce Sport.

Declarația lui Lovin vine după un gest similar al lui Arlauskis, în partida cu Dinamo, când portarul stelist îi cerea arbitrului Cristi Balaj să oprească partida după ce mai multe torțe au fost aruncate în teren de galeria „câinilor”.

Sursa: dolcesport.ro

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

1 COMENTARIU

  1. Nu va speriati ca oile si gainarii n-au remuscari. L-au dat la o parte comunistii de la stelutza cea mica si acum, probabil incearca un fel de razbunare. Tipic ciobanism !