Rapid

EXCLUSIV / Rapid ia un jucător de la Suceava

Update: Asa cum v-am anuntat in exclusivitate inca de luni, pana ca transferul mijlocasului sucevean la Rapid sa se parafeze este doar o chestiune de timp, presedintele clubului bucovinean confirmand stirea lansata de 1923.ro la inceputul saptamanii:

”Era greu sa-l mai tinem pe Andrei la echipa. Nu puteam sa ne opunem dorintei sale de a pleca si nici nu am dorit sa fim o frana in cariera lui. Consideram ca si-a facut datoria pentru Rapid Suceava, a acumulat experienta necesara, iar acum valoarea ii da dreptul sa-si incerce norocul pe prima scena a fotbalului romanesc. In ce ne priveste, noi ne-am pus de acord cu formatia bucuresteana, urmand sa primim si un procent insemnat la o eventuala revanzare a jucatorului. Daca si Andrei va fi de acord cu oferta salariala a giulestenilor, atunci ne vom deplasa la sfarsitul acestei săptamani la Bucuresti pentru parafarea actelor”, a spus presedintele lui Rapid CFR Suceava, Dumitru Moldovan.

____________________________________________________________________

Campania de intariri continua, iar urmatoarea tinta a Rapidului este mijlocajul Andrei Cerlinca, de la Rapid Suceava. Surse demne de incredere ne-au informat ca oferta este pe masa sucevenilor si este o chestiune de timp pana cand transferul se va parafa!

Lasa-ne numarul tau de telefon pentru a fi primul care afla noutati despre Rapid:

[easy_contact_forms fid=11]

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.