Retrospectiva 2014

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Va propunem o scurta trecere in revista a principalelor evenimente legate de clubul nostru drag, evenimente care au avut loc de-a lungul anului care tocmai se incheie:

1. Rapidul a fost cedat de doua ori: o data de catre Adrian Zamfir unui grup de suporteri si, ulterior, de catre suporteri omului de afaceri basarabean Valerii Moraru

2. Fostul patron George Copos a fost condamnat definitiv pentru prejudicierea clubului Rapid si a statului roman la 3 ani si 8 luni de inchisoare.

3. Rapidul a obtinut promovarea in prima divizie pe teren, insa nu a primit licenta din partea forurilor interne. Cu efortul financiar depus de aproximativ 700 de suporteri s-au strans banii necesari achitarii recursului la TAS, clubul avand castig de cauza.

4. Dinu Gheorghe a preluat functia de presedinte a clubului Rapid, a fost vazut zi de zi la sediul Azuga Waters discutand cu patronul Valerii Moraru si se zvoneste ca s-au pus bazele unei colaborari cu echipa antrenata de Mircea Lucescu, mai multi jucatori de la clubul Shaktar urmand a lua drumul Giulestiului, in viitorul apropiat, sub forma de imprumut.

5. Au disparut fulgerator dintre noi, marele om si jucator Rapidist, Nicolae Manea, impins mult prea devreme spre eternitate de o boala nemiloasa si, cu fix 10 saptamani inainte, la aceeasi ora, intr-un accident de masina, tanara speranta rapidista, Alex Ionita. Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!

 

Rapid Bucuresti

Rapidul merge mai departe!

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

1 COMENTARIU

  1. dupa un an asa cenusiu pt. rapid si pt. noi suporterii sper din totta inima sa vina 2015 cu multe bucurii si realizari !Un RAPID care sa se bata de la egal la egal cu rivalele de-o viata !FORZA RAPID !