Nicolae Manea, în Galeria din Ceruri a Rapidului

Rapid Bucuresti

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Clubul Aristocratic Rapid deplânge dispariția prematură a celui care a fost Nicolae Manea, una dintre figurile emblematice ale fenomenului rapidist de după cel de-al doilea război mondial.

Jucător exponențial, Nicolae Manea a fost căpitanul și liderul Rapidului într-o perioadă dificilă, cu retrogradări, cu promovări dar și cu legendara victorie din Cupa României, ediția 1974/1975, pe când Rapidul se afla în Divizia B.

Determinarea și statornicia dovedite de Nicolae Manea, într-o perioadă grea a istoriei de peste nouă decenii a Rapidului, trebuie să fie un exemplu pentru cei de azi, jucători, tehnicieni și, nu în ultimul rând, suporteri.
Membru de onoare al Clubului Aristocratic Rapid, Nicolae Manea a rămas un exponent, dar și un ambasador al spiritului rapidist, atunci când profesia l-a purtat la alte cluburi.

Ca jucător, ca antrenor sau conducător, Nicolae Manea și-a confundat viața și destinul cu cele ale Rapidului și va rămâne pentru totdeauna în amintirea noastră și în istoria tumultoasă a acestui club.
Dumnezeu să-l odihnească!