A fugit noaptea din cantonament ca să joace la Rapid!

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Fără fundaş dreapta în acest început de sezon, Rapid a reuşit să-şi asigure serviciile lui Cătălin Savin, fostul apărător dreapta al Concordiei Chiajna. În vârstă de 23 de ani, noul doiar din Giuleşti are o poveste interesantă, având în vedere că de mic susţine echipa de lângă Podul Grant. Savin este originar din Harghita şi, chiar dacă a crescut printre suporteri de alte apartenenţe, nimic nu i-a furat iubirea faţă de Rapid. „Era nebun cu Rapidul de mic! Se îndrăgostise de suporterii lor şi nu înţelegea cum de familia şi prietenii lui ţineau cu alte echipe din Bucureşti. Şi-a jurat că într-o zi va ajunge în Giuleşti şi va da tot ce are mai bun pentru echipa vişinie. Mereu zicea că pentru Rapid ar face orice şi uite că are ocazia acum!”, ne-au dezvăluit foşti colegi de-ai fotbalistului.

10441159_683912368342029_7973875144232262674_n

Transferul său la Rapid a venit pe nepusă masă, iar mama sa a izbucnit în lacrimi când a auzit că fiul ei şi-a văzut visul împlinit! „Mama lui Savin a suferit mult alături de el, că nu-şi găsea echipă în Liga 1. Semnase cu Fortuna Poiana Câmpina, dar acum vreo lună doamna Savin i-a spus că l-a visat jucând în vişiniu. Şi uite că cineva de la club l-a căutat şi când a auzit băiatul că e dorit în Giuleşti a fugit din cantonamentul echipei, fiindcă auzise că al său contract nu fusese înregistrat la Ligă! Era noapte când a tăiat-o, iar mama sa de bucurie a început să plângă. A fost emoţionant! Foarte emoţionant!”, ne-au explicat aceeaşi apropiaţi.

1380234_566332673433333_1599102973_n

Omul care va prelua numărul 2 la Rapid are şanse mari să se integreze imediat în echipă fiindcă Rapid nu are în acest moment un fundaş dreapta de profesie, acolo jucând Tînc, fotbalist reprofilat din fundaş central şi care, chiar dacă s-a descurcat în general onorabil pe noua poziţie, nu pare o variantă pe termen lung. Fără a avea o experienţă deosebită, Savin a strâns totuşi 21 de meciuri în prima ligă şi un gol, toate în tricoul Concordiei Chiajna. Îi urăm bun venit şi să sperăm că va juca cel puţin la nivelul lui Ionuţ Voicu!

[sociallocker id=”3921″][/sociallocker]

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

2 COMENTARII