„Copos nu merita o astfel de soarta”

Rednic Dinamo
O retrogradează Rednic pe Dinamo?

Un RAPIDIST, care s-a semnat cu numele MIHAI, a lasat urmatorul comentariu legat de fostul patron al Rapidului, George Copos:

Nu va mai luati mai de el, niciunul dintre oamenii care au muncit pentru clubul asta nu merita soarta lui.
A vandut Rapidul gratis, ba chiar a renuntat la datoriile pe care le avea clubul fata de el – datorii care cu siguranta au fost rezultatul unor bani ce s-au transferat din-afara inauntru – altfel nu mai existau. Pana la urma, si datorita lui Rapidul mai exista.
El a declarat insolventa pentru a scapa de jucatorii la care raportul dintre performanta / pret era unul exagerat – lucru pe care tot noi l-am cerut. Singurul mod serios prin care putea sa vanda clubul, era cel prin care a facut-o, altfel ar fi fost luat in bajocura, ca de fiecare data cand a declarat pana la urma ca vinde oricui, oricand. Nu conteaza prin ce au trecut / ce au declarat actualii patroni ai clubului despre negocierile cu el, pana la urma, rezultatul final e cel care conteaza.
Diferenta dintre el si ceilalti oameni a fost aceea ca el e un om de afaceri adevarat. Pana la urma, si-a calcat in picioare toate principile omului de afaceri modern pentru clubul asta. S-a bagat in toate rahaturile, patandu-si imaginea omului serios. Rapidul nu este serios. Rapidul e pura pasiune, iubire si din acest motiv Rapidul nu e echivalentul profesionalismului. Noi nu invidiem pe nimeni, am fost intotdeauna invidiati!
Copos nu merita injurat. Indiferent de ce argumente se aduc impotriva lui, nu merita comportamentul asta din partea noastra. Se presupune ca stim sa apreciem, si iubim clubul asta neconditionat. Ar fi timpul sa demonstram asta.
Rapidule, eu te sustin!
Copos, te sustin si pe tine!

Tineti minte, Copos nu ne-a tradat! Au existat destui, si inca mai exista destui, care meritau mult mai mult antipatia noastra!
Suntem obligati prin simplul fapt ca suntem Rapidisti, sa ne iubim trecutul, sa afirmam si sa sustinem ca el este unul demn de invidia tuturor.

Va invitam sa comentam impreuna. Merita Copos respectul si sustinerea Rapidistilor?

6 COMENTARII

  1. Si mai mult de atît,trebuia să mergem mai departe pentru că se putea .Rapid nu are o datorie așa mare .
    Dar eu cred că niște „ciuriburi” au dus Rapidul la faliment ca ei „ciuriburi ăștea” să-l poată lua pentru a fi ei șefi
    Vai de capul vostru. -Respect Mihai.

  2. Si eu sunt de acord 100% cu ce a scris fratele nostru de sange visiniu,asa este Copos a facut ca RADIDUL nostru darg si iubit sa supravietuiasca si sa faca inalta performanta!!Si sa nu uitam perioada cand noi cei din galerie (recunosc de ceva timp nu m-am mai dus la nici un meci al Rapidului)strigam sus si tare „George Copos-Berlusconi din Giulesti” si ca o ironie a sorti si unul si celalalt au avut oarecum aceasi soarta!

  3. DE ACORD CU TINE !
    VINA LUI E CA NU A STIUT PE CINE ARE LANGA EL SI ASTA NU O SPUN DOAR EU AU FOST MULTI CARE L-AU MANCAT !